LOGO

Ludvig Holberg museet er åbent hver lørdag og søndag kl. 12-16 i hele sommersæsonen. Den indledes i 2020 søndag den 7. juni  og varer til og med søndag den 6. september.

Grupper modtages gerne på alle mulige andre tidspunktet - også uden for sæsonen. Aftale om besøg kan indgås med Tersløsegaards foreviser Allan Aistrup ved henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 74 46 67 70.

Entré er 60 kr. pr. besøgende. BEMÆRK at der i sæsonen holdes række særarrangementer (teater, musik m.v.). Arrangementerne er åbne, men plads kan gerne reserveres på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 74 46 67 70 (der er begrænset plads ved de indendørs arrangementer i Holbergs stuer). Se nærmere om eventuel forhøjet entré til arrangementerne.i programoversigten i denne hjemmesides højrespalte og under menuen "ARRANGEMENTER".

Årskort til Tersløsegaard

Årskort giver ubegrænset adgang til Ludvig Holberg Museet og alle arrangementerne på Tersløsegaard

Her er en god gaveidé. Og en mulighed for også at forkæle sig selv med fordybelse og oplevelser på Ludvig Holberg Museet. Tersløsegaard tilbyder et årskort for kun 350 kr.. Kortet er  personligt og giver fri adgang til alle de koncerter, komedier, foredrag og andre begivenheder, der arrangeres. Samt til lige så mange museumsbesøg i Holbergs mindestuer,  man lyster (i museets åbningstider). Kortet koster 350 kr. en gang for alle. Så er et helt års oplevelser på Tersløsegaard betalt.

Årskort bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om navn og postadresse på kortholder. Kvittering for bestillingen fremsendes sammen med  oplysning om Tersløsegaards bankkonto, hvortil betalingen skal anvises. Når betalingen er registreret, fremstilles de ønskede kort i kreditkortformat.

  

 

Til toppen