LOGO

Operadebut i Holbergs stue

Louise Pape

 

 

FørOgEfter” er sopranen Louise Papes solistdebut fra Syddansk Musikkonservatorium, hvor hun til efteråret afslutter sin solistuddanelse. Programmet er en opera, som foregår i en stue. Derfor er Holbergs stue på Tersløsegaard velegnet. Operaen handler om håb, forventning og bristede drømme. Der er store følelser i spil helt tæt på tilhørerne. Publikum trækkes ind i en giftefærdig kvindes univers. Hun gøres klar til den store dag, men noget går galt og hun bliver aldrig gift! Hvad gør sorg og svigt ved denne kvinde?

Musikken er i første del sammensat af forskellige sange af bla. Messiaen, Gounod, Menotti og Carl Nielsen. Anden del er en dansk udgave af Dominick Argentos opera “Miss Havishams Wedding Night” fra 1981. Det er en moderne opera for én sanger. Den varer 35-40 min.

Louise Pape er operasanger, bosat i Sorø, hvor hun er sanglærer for Sorø Drengekor. Louise har optrådt som solist og korist på bl.a. Den Fynske Opera, Opera Hedeland og Det Kongelige Teater og flere gange tidligere medvirket i Sorø Internationale Musikfestival. Hun akkompagneres af Cecilie Holst Markussen, klaver, og Yngvild Vivja Haaland Ruud, akkordeon.

 

Onsdag 21. august kl. 18.30

Opera: ”Før Og Efter”, Louise Papes debutkoncert, arrangeret af Klassisk i Sorø

Entré: 150 kr.

NB: Billetreservation: www.ticketmaster.dk

 

 

 

Til toppen