LOGO

Forening af musik og teater

To fine kunstnere mødes i Holbergs stuer: Koncertpianisten Steen Pade og skuespilleren Henrik Jandorf

Klaverkoncert sammen med udvalgte Holberg-tekster. Det er det originalt fornyende program, som præsenteres på Ludvig Holberg Museet søndag den 23. august. Inde i Holbergs autentiske stuer fra 1700-tallet mødes Steen Pade og Henrik Jandorf omkring et fornemt koncertklaver. Pade er pianist og komponist, tidligere rektor for Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Jandorf er skuespiller, mangeårig fast medlem af ensemblet på Det Kgl. Teater. Temaet er ”vand”, udtrykt bl.a. gennem Debussy's ”Sunkne Katedral” foruden korte klaverstykker af Ravel, Chopin og Pades egne kompositioner afvekslende med oplæsning. I Holbergs omfattende værk er vand et genkommende tema. I modsætning til vore dages angst for vandets stigning bekymrede Holberg sig for at jorden skulle forgå af mangel på vand for at blive fortæret af klodens indre ild! Forestillingen forventes at få et samlet uafbrudt halvanden time langt forløb fra kl 15.30.

Søndag 23. august kl. 15.30

Klaverkoncert med Steen Pade og oplæsning af skuespiller Henrik Jandorf. Temaet er ”vand”, ”Den sunkne katadral” af Debussy m.m.

Entré: 125 kr.

NB. Begrænset plads. Koncerten er inden døre i Holbergs stuer. Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 7446 6770 (telefonsvarer)

Til toppen