LOGO

 

Endnu en ekstraforestilling

Endnu en chance for

at opleve Jandorf som Holberg

Skuespilleren Henrik Jandorf har skabt en soloforestilling med autentiske Holberg tekster og uddrag af Barselsstuen og Den politiske Kandestøber. "Klar tale og smuk sammenhæng", skrev pressen og gav seks stjerner.

Billetterne til skuespilleren Henrik Jandorfs one-man-Holberg-show ”Holberg Authenticus” er blevet revet væk både til premieren i september og ekstraforestillingen i oktober. Derfor vender Jandorf  nu tilbage med endnu en ekstraforestilling lørdag den 28. november kl. 15.00.  Forestillingen opføres som intimteater inde i Holbergs stuer, så der er meget begrænset plads, hvorfor det anbefales at sikre sig billet på forhånd. Prisen er kun 75 kr. Pladsbestilling på tlf. 7446 6770 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

jandorfportrtHenrik Jandorf kommer med godt tyve års erfaring fra Det kgl. Teaters scene for at spille autentisk Holberg i Holbergs eget hjem. Titlen ”Holberg Authenticus” skal tages helt bogstaveligt, for samtlige optrin i den godt 60 minutter lange en-akter er uddrag af Holbergs egne tekster – uden forsøg på gendigtning og fri bearbejdelse.  Det er ægte Holberg på Tersløsegaard, hvor forestillingen samler op fra alle hjørner af mesterens forfatterskab sat sammen i en tidslinje efter en tråd, som Holberg selv beskrev.

Henrik Jandorf, 61 år, er student fra Sorø Akademi. Han blev siden uddannet på Statens Teaterskole og brød i 1992 igennem på de skrå brædder i rollen som Jean i Strindbergs ”Frk Julie” på Det Danske Teater. I 1997 blev han fastansat på Det Kongelige Teater, hvor han har medvirket i bl.a. ”De tre musketerer”, ”Fanny & Alexander”, ”Den Gerrige”, ”En skærsommernatsdrøm” og ”Woyzeck”. Samtidig har han både haft filmroller, f.eks. i ”Flammen og Citronen” og optrådt i TV-serier som f.eks. ”Rejseholdet”. Jandorf er medlem af bestyrelsen for Den Holbergske Stiftelse Tersløsegaard og ”Absolut Holberg” er hans hyldest til Ludvig Holberg.

Til toppen